Santa’s trots

We zijn trots op onze sponsoren van de Rotary Santa Run 2019.

Flamingo Flowers

Sponsort u ook?

Rotaryclubs Het Westland en Westland Polanen zetten zich in voor de samenleving. Elk jaar organiseren zij meerdere evenementen ten bate van goede doelen. Dit jaar wordt voor de tweede keer de Santarun Westland georganiseerd. Rotaryclubs in de rest van Nederland hebben doen dat al langer met veel succes. De opbrengst bestaat uit de deelnemersbijdrage die de “Santarunners” betalen. Dit is echter lang niet genoeg! Om tot een mooie opbrengst voor de goede doelen te komen vragen de Rotaryclubs bedrijven dit vrolijke evenement te sponsoren.

Sponsorpakketten

U kunt hieraan bijdragen d.m.v. onderstaande mogelijkheden:

Brons                                                      €250,–

2 startbewijzen en dus 2 kerstpakken

Naamsvermelding op de sponsorpagina van deze website

Mogelijkheid voor vlag of bord langs het parcours

Zilver                                                     € 500,–

5 startbewijzen en dus 5 kerstpakken

Idem als brons plus logo prominent op de voorpagina van deze website, met link naar eigen website

Mogelijkheid voor vlag of bord langs het parcours

Goud                                                  € 1.000,–

15 startbewijzen en dus 15 kerstpakken

Idem als zilver, daarnaast vermelding op social media: facebook en twitter

Mogelijkheid voor meerdere vlaggen en/of borden langs de route

Goede doelen

Wie sponsort levert een bijdrage aan het leven van kinderen die het hard nodig hebben:
Kindertehuizen in Roemenië: Rotary helpt al jaren het leven van meervoudig gehandicapte (wees) kinderen in Roemenië te verbeteren. Dat doet zij door ondersteuning bij de inrichting van meerdere kindertehuizen in Sibiu. Met als doel deze huizen meer leefbaar te maken: met goede inventaris en therapeutische hulpmiddelen. Zodat deze kinderen een beter leven geboden wordt.
Stichting Voedselbank Westland: We willen net als Voedselbank Westland dat dit jaar alle klanten van de voedselbank, net als veel andere Westlanders, ook een kerstpakket krijgen, iets extra’s dus. Voedselbank Westland is een vrijwilligersorganisatie die een bijdrage wil leveren aan de bestrijding van armoede. Ze doen dit door wekelijks voedselpakketten uit te delen aan mensen die dat tijdelijk nodig hebben en tegelijk proberen ze verspilling van voedsel tegen te gaan.