Goede Doelen

Wie meedoet levert een bijdrage aan het leven van mensen die het hard nodig hebben:

Hospice Beukenrode

Hospice Beukenrode ondersteunt mensen in de wens om de laatste maanden van hun leven in hun eigen omgeving of in het hospice door te kunnen brengen. Onlangs is de tweede locatie in het Westland geopend in ‘s-Gravenzande. Met de opbrengst van de Santarun kan het hospice ervoor zorgen dat rond de feestdagen er een extraatje is voor de bewoners en de vrijwilligers.

Kindertehuizen in Roemenië

Rotary helpt al jaren het leven van meervoudig gehandicapte (wees) kinderen in Roemenië te verbeteren. Dat doet zij door ondersteuning bij de inrichting van enkele kindertehuizen in Sibiu. Het doel is deze huizen leefbaarder te maken: met goede inventaris en therapeutische hulpmiddelen. Zodat deze kinderen een beter leven krijgen. Meer weten? Lees hier.