Santa’s trots

We zijn trots op onze sponsoren van de Rotary Santa Run 2021:

Agium Finance & Control

Sponsort u ook?

Rotaryclubs Het Westland en Westland Polanen zetten zich in voor de samenleving. Elk jaar organiseren zij meerdere evenementen ten bate van goede doelen. Dit jaar wordt voor de vierde keer de Santarun Westland georganiseerd. Rotaryclubs in de rest van Nederland doen dat al jaren met veel succes. De opbrengst bestaat uit de deelnemersbijdrage die de “Santarunners” betalen. Dit is echter lang niet genoeg! Om tot een mooie opbrengst voor de goede doelen te komen vragen de Rotaryclubs bedrijven dit vrolijke evenement te sponsoren.

Sponsorpakketten

U kunt hieraan bijdragen d.m.v. onderstaande mogelijkheden:

Brons                                                      €250,–

2 startbewijzen en dus 2 kerstpakken

Naamsvermelding op de sponsorpagina van deze website

Zilver                                                     € 500,–

5 startbewijzen en dus 5 kerstpakken

Naamsvermelding en logovermelding op de website

Logovermelding bij start/finish

Goud                                                  € 1.000,–

15 startbewijzen en dus 15 kerstpakken

Naamsvermelding en logovermelding op de website en doorlink op de website.

Logovermelding bij start/finish

Genoemd op social media: facebook, twitter, instagram

Goede doelen

Ook dit jaar gaat de opbrengst van de Santarun naar twee goede doelen die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. De Westlandse Rotaryclubs hebben zich dit jaar verbonden aan de nieuwe locatie van Hospice Beukenrode in ’s-Gravenzande. Een bijzonder initiatief waar mensen de laatste fase van hun leven kunnen verblijven. Met de bijdrage van de Santarun kan het Hospice ervoor zorgen dat er rond de feestdagen een extraatje is voor de bewoners en de vrijwilligers.

Het tweede goede doel is iets verder van huis: de meervoudig gehandicapte (wees)kinderen die wonen in kindertehuizen in Roemenië zullen er direct profijt van hebben. Rotary Westland steunt deze huizen al jaren. Dat doet zij door ondersteuning bij de inrichting van enkele kindertehuizen in Sibiu. Het doel is deze huizen leefbaarder te maken. Met de opbrengst van de Santarun zullen onder andere goede tilliften voor de soms zwaar invalide kinderen worden aangeschaft. Zodat deze kinderen direct een beter leven krijgen.